BON IVER

 
 

SÄG INGENTING TILL MIG, JAG SER ALLTING ÄNDÅ

Dötrött och halvsjuk. Torsdag imorgon, värsta dagen på hela veckan. Ligger och lyssnar på Melissa Horn och funderar på om jag ska skita i svenskan (som kanske är inställd) i vilket fall imorgon, låter ganska lockande att börja halv elva istället, väldigt lockande. Nu är jag desperat av sömn, godnatt!
 

+


 

JUST THE STIRRING IN MY SOUL

Är det möjligt att bli beroende av te? Jag tror jag har lyckats med det iallafall. Sitter här med min dagliga dos och har äntligen tagit mig in på i-vals sidan. Blir förbannad bara av att gå in där, får aldrig till det. För att välja till något man BEHÖVER måste man välja bort något man inte vill välja bort, prioritera. Jag suger på att prioritera, vill göra allt, vill inte ha några begränsningar. Dessutom ska jag alltid ta allt i sista sekund, lägger allt på hyllan tills det börjar krisa, nu sitter jag har två dagar innan valen ska vara inne och har inte en jävla aning om vad jag ska välja. Jätteidiot. Uppspelet idag gick iallafall bättre än förväntningarna, sjöng och spelade ''gubben i lådan - Daniel Adams-Ray'', kommer nog alltid vara min favoritlåt. Min nervositet har dock en förmåga att sätta sig på den minst lägliga kroppsdelen, idag satte den sig på stämbanden, sist satte den sig i handleden när det var elgitarr-uppspel. Tror den vill jävlas med mig, inte lite irriterande.
 
 
fick en sen födelsedagspresent av min babe igår, han är världens bästa

BRING ME THE HORIZON

 
 
ÄR SÅ GLAD, VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!
sempiternal släpps egentligen inte förens den 1 april, åååååååh fan vad bra!
 
FINNS ATT LADDA NER HÄÄÄÄÄR

WHEN SOMEONE'S HAPPINESS IS YOUR HAPPINESS

Idag var det segt att lämna sängen, tillbaka till vardagen. Men min första skoldag var inte så farlig faktiskt, fick även sluta en timme tidigare så ska inte klaga alls. Solen skiner och termometern visar över 0 för första gången på flera år känns det som, humöret är på topp! Nu borde jag sätta mig med gitarren och repa lite inför imorgon, esko-uppspel för min del.. Och ikväll kommer min pojke hit, blir hur bra som helst!
 

-

 
 
 
 
tycker om er

GO BUY A PERSONALITY

Det var det lovet det, att det ska gå så jävla fort. Det räcker liksom inte. Söndagsångesten är lite värre än vad den brukar vara idag, tillbaka till plugget imorgon. Inså-ångest, plugg-ångest, intehanågotatttapåsig-ångest, äckligskolmat-ångest. Låt dem sista skolåren gå fort, men inte allt för fort, för sen kommer väl vadfanskajaggöranudå-ångesten. Aldrig nöjd. Himla tur att jag haft ett grymt lov iallafall, känns som jag faktiskt hunnit med allt jag ville och känner mig ändå hyfsat uppvilad. Nu återstår det bara att vända tillbaka dygnet igen, får se hur det går med det. Godnatt!
 

 
ett halvår
jag älskar dig så jävla mycket, jag är ingenting utan dig

SHIPS SINK WHEN THERE IS TO MANY PASSENGERS

 
 
 

YOU TOOK A PART FROM ME

Haft en bra start på lovet, bra början - bra fortsättning har jag satsat på. Imorgon ska jag träffa min saknade och fina vän Joline, att man ska vara så lat och inte tar bussen till henne oftare för hon är ju för jävla bra.
Igår var jag på asia spa, man borde unna sig sånt oftare. Koppla bort allt för en stund, bara ligga där utan att säga ett ljud, rensa hela kroppen på skit. Det behövdes verkligen. Kände mig nästan som en ny människa efteråt, både utvändigt och invändigt. Nu ligger jag i mitt iskalla rum under två filtar + duntäcke, skulle kunna klassas med antarktis även fast elementen står och brusar på max. Sånt man får ta när man får för sig att flytta ner i källaren. Här ligger jag iallafall och lyssnar på mitt älskade bmth efter en dag jag spenderat med många goda vänner och mycket skratt, så det ska vara. sweet dreams
 
en gammal goding

IN YOUR ATMOSPHERE

Dödstrött. Ögonlocken är inte långt ifrån att krascha, fyfan vad lovet kommer lägligt. Så grymt skönt. Inleder det med en toppenhelg, fest och spa. Känner på mig att det här kommer bli bra, fan va bra det ska bli. Nej nu kör det ihop sig här, för trött för att ens tänka och få fram mer ord för att förmedla min glädje. Men ville bara säga att jag är jävligt glad. Jag har allt, allt jag någonsin behöver, ska ta vara på det. Godnatt!
 
 

SLEEP IS THE COUSIN OF DEATH


THE REASON I HOLD ON

Idag var sängen lite för skön, lite för skön för att gå upp ur imorse. Somnade om till klockan tolv och vaknade till strömavbrott. Jag har nog aldrig känt mig så handikappad. En flashback till stenåldern. Gick inte att göra någonting, det är då man behöver fantasi, men min fantasi försvann någon gång i tonåren. Har bara legat här i fosterställning i någon timme, nu är den äntligen tillbaka och har aldrig känt mig mer levande tror jag.
Men nu när jag tänker efter var det ganska skönt. Överallt finns alla dom här puttinutti-sakerna, bilder på hjärtan, rosor och choklad. Alla hjärtans dag. En till överskattad dag, en sån dag man har press på sig för att allt ska vara så himla bra och perfekt. Vill gräva ner mig. Inget kan vara så perfekt som en perfekt alla hjärtans dag beskrivs. Om jag ser en enda sak till om alla hjärtans dag, då tror jag att jag stänger av strömmen igen, med flit.
 
 
be my valentine

WANT FOR SUMMER


SHOW THE THINGS IN LIFE THAT I CAN'T FIND

Idag har varit en bra dag. Skolan gick snabbare än blixten och sen har jag bara tagit tag i saker. Tagit mig till gymmet som jag lovat mig själv ett tag nu men som inte blivit av och har äntligen fixat lite i mitt rum. En och annan ljusslinga, en och annan ny lp-platta och lite nya placeringar på möblerna. Älskar förändringar, jag behöver förändringar i min vardag som följer samma rutiner varje veckodag. Nu ligger jag här i min säng och bara trivs för att jag fått till det så bra. Nya sängkläder också, älska. Nu är jag nöjd. Om man bortser från spotifyreklamen som nyss slogs på, måste ge mig själv en spark i röven och gå och skaffa permium snart. Hur svårt kan det vara egentligen, så sjukt lat... Lite mindre nöjd är jag dock över att jag inte ens har öppnat häfterna om ordbildning som jag har prov på imorgon, har helt glömt av det. Det får gå som det går helt enkelt, man har ju inte tid med allt här i världen.
 

OLDSCHOOL

 
 
 

DET HÄR SOM BLEV VÅR VERKLIGHET

Igår fyllde jag 17 år. Inget märkvärdigt alls, en allmänt meningslös ålder. Firade iallafall in sugåldern på bästa sätt ändå, men folk jag tycker om. Vänner, familj och världens bästa kille. Så det blev en perfekt födelsedag, känns sjukt att jag är 18 om ett år. Den åldern passar inte in på mig, känner mig fortfarande som ett barn, vill vara ett barn. Barnslig och knasig. Har knappt vuxit ifrån ''kiss och bajs'' åldern än, tänker inte skynda på det heller. Gillar inte att tiden har börjat gå så jävla fort, vill bara kunna trycka på paus ibland. Bara leva i nuet, kanske spola tillbaka lite ibland, vill inte framåt mer. Snart halvvägs till 40, haha fuck. Men nej leva i nuet var det ju som gällde!
Idag har varit en gammal hederlig tisdag, börja halv tio och sluta tolv. Helt okej om du frågar mig, följde med Julia hem och sov några timmar. Kvällen har jag spenderat med trumsetet, jävla komp som inte vill sätta sig. Så nu har jag gett upp, brukar göra det när det blir för jobbigt. Har ett tålamod på noll. Slutsnackat, nu ska jag låta kent sjunga mig till söms. Sweet dreams!
 
 

JUST TO FEEL EACH BREATH

Trotsade snön och drog på min vansen idag, det var en dum idé, tårna blev till isbitar. Nej det får nog vänta lite till. Kom precis hem från sista skoldagen för denna veckan, ska bli jäkligt gött med helg! Skolan tar död på mig, suger upp all energi, får en att känna sig som ett vandrande lik ibland. Lika bra att göra slut på den lilla energi jag har kvar på gymmet om en stund, kommer vara go ikväll!
 

BE MORE, DO MORE

what you do today, can improve all your tomorrows

YOU'RE STARING AT THE EDGE OF THE WORLD

Vill inte ens prata om min morgon, inget ville som jag. Allt tog emot, en sån morgon när man skulle behöva förmågan att kunna tänka steget före. Den har inte jag, nejnej. Om det inte skulle varit för min sovmorgon till halv ett skulle jag nog kurrerat mig i något mörkt rum hela dagen. Men om man har en dålig start kan det ju bara bli bättre, betyg C på ett opåläst matteprov, en grym 8-föreställning och simmning på klitte med två sköna brudar! Det var vad som fick mig att glömma bort min skitmorgon. Resten av kvällen tillbringas med min gitarr och fin musik, sånt gillar jag.
 

OF MICE AND MEN

 
 
bra det där

DREAMING

denna outfit får gärna finnas i min garderob nästa gång jag öppnar den, tack

TROUBLED HEAD WHEN YOU'RE AWAY

Skinande sol, men fortfarande rövkallt. Har varit ute på en långpromenad men Julia och hundarna, det var väl inte riktigt lika skönt ute som du ser ut innefrån, men en gnutta vår i luften är det allt. Äntligen, trött på snö och slask! Har haft en helt okej bra helg, blev väl kanske lite för mycket av det goda. Så nästa helg blir betydligt lugnare, ska bli väldigt skönt faktiskt. Har även en väldigt go skolvecka framför mig också, är ledig idag och på fredag och jobbiga lektioner inställda dom två andra dagarna. Att jag fyller år om 6 dagar gör en inte heller lika trött som vanligt, 17, shit. Känns nästan som det var förra året jag fick min första barbie, tiden går för fort, hänger knappt med.
 
 

EASY COME, EASY GO


don't forget who you are

SLEEP DON'T VISIT, SO I CHOKE ON SUN

Helvetesveckan äntligen över, ett matte och ett engelskaprov idag och nu är jag helt slut, vill gå i ide. Belönade iallafall mig själv med en ny tröja efter skolan, det tyckte jag att jag förtjänade. Så otroligt jävla skönt med helg, dock består fyra timmar av lördagen jobb, men det orkar jag inte bry mig om nu. Ska bara ta allt som det kommer. Ikväll blir bra, först förfest med några goa bruds och sen drar vi ut på äventyr! Vi hörs när vi hörs!
 
 
 

RSS 2.0