LET ME STAY ON THE SIDEWALK

Tjenixen! Ska snart in till stan och möta upp Julia och försöka leta upp lite 80-tals fashion, spännande! Efter det ska jag träffa Lina en sväng också, kanske leta lite julklappar för skojs skull, hihihi.... Ska se om jag hittar någon lockande hårfärg också till mitt hår som är en katastrof just nu, innehåller halva färgcirklen skulle man väl kunna säga. Skulle lätt kunna raka av det, men det vore väl dumt kanske..
 

WINTER WONDERLAND

 
helfint

THINK I'M DUMB, MAYBE JUST HAPPY

Tittade in här igår och pillade lite, lite favoriter i vänsterspalten och lite annat smått och gott, är sjuk så har nästan inget bättre för mig. Nej men jag fick lite lust faktiskt! Fyfan vad det är segt att bara sitta hemma, att det är så grått och trist ute med gör en ju inte friskare precis, längtar efter snön och alla mysiga ljus, åh jag är en av dom få som faktiskt älskar vintern!
Här sitter jag och dricker te, är nog inne på den tionde koppen idag, lindrar mitt halsont för några sekunder iallafall. Måste bli frisk till helgen då det blir jobb och 80-tals fest a lá Alexandra, haha jag och Julia har fetaste outfiten på g så det kommer bli superkul! Nu ska jag hitta en bra film för hundrade gången denna veckan och bara ligga här resten av dagen, livet kan inte bli mycket roligare.....
 
 

IT NEVER ENDS

nattfunderingar. varför finns dom. blir galen.
 
 

RSS 2.0