AWEEEEESOOOOOOME

det här är helt sjukt! jag verken gillar eller lyssnar på sån här musik egentligen men jag tycker bara det här är så jävla grymt! under en snoop dogg och dr.dre festival har dom fått det att se ut att tupac var där och gästade, tänk publiken vilken chock dom måste ha fått! haha jag fick typ ett litet chocktillstånd bara av att se videon, det ser verkligen ut som att det är han på riktigt!


TOG MIG UPP OCH SEN RAMLADE JAG TILLBAKS IGEN

HELLO AGAIN! kom precis hem igen, hittade bara lite smått och gott och lite bikinis inför mallorca om 32 dagar, åh vad jag längtar! dessutom fick jag min efterlängtade thaimat som jag varit sugen på i 240935 år nu. senare ska jag nog träffa julia, får se vad vi hittar på. nu ska jag sätta mig med gitarren ett tag, PUSS!


SOME DIE YOUNG

GODMORGON! sitter i bilen påväg till Halmstad för en shoppingtur med mamma mia, behövligt! LATER!


+


MAN MÅSTE VARA FRISK FÖR ATT BLI SJUK

TJENAMORS! sitter här med en kopp kaffe och är helt förälskad i kents nya album som släpptes idag, varje låt är helt underbar, längtar så jag spricker tills dom kommer till varberg i sommar! gick inte till skolan idag för min säng var på tok för skön och behövde stanna hemma och jobba på svenskan som ska vara inne idag. ska snart ta en dusch och fortsätta att kolla på the hunger games, BYE!

Kent – Jag är inte rädd för mörkret
LISTEEEEEEN!!!!

IGNORANCE IS YOUR NEW BEST FRIEND

godkväll! är just nu ute på en långpromenad med paramore i lurarna, behövligt! sjukt skönt är det ute också, I can feel the summerbreeze!


+

sometimes you end up losing yourself trying to hold on to someone who doesn't care about losing you

AND TO THE END OF TIME, MY HEART BELONGS TO YOU

HALLÅ DÄR! har precis lagt mig i min underbara säng efter lite ommöblering i mitt rum som ni kanske ser, kände att jag behövde mer närhet av mina två bästa vänner, blev perfekt! har inte haft tid att skriva i helgen, haft fullt upp med myspys med julia, partey hos amanda och en fotbollsmatch på det, dessutom glömmer jag av att blogga också..
idag har jag varit hos alexandra the whole day och steeeeekt i det härliga vädret! kom även hem från ett boxningspass för någon timme sen, är gött trött nu så härmed säger jag och krocke-krockodil godnatt! NIGHTYNIGHT!


I HELA MITT LIV HAR JAG HÖRT EN SÅNG

GODDAG! kom precis hem från lite gitarrspelande, det börjar närma sig audition nu inför estet musik nu, 3 maj så smäller det! är faktiskt inte alls nervös inför det just nu men det kommer väl.. nu ska jag faktiskt plugga lite matte, GUD VAD ROLIGT VA!?!???! nepp men annars går väl nationella åt pipsvängen.
ikväll är det fotbollsträning som gäller, wiiiiihooooo! TALK TO YOU LATER!


-

you haven't lost your smile at all, it's right under your nose. you just forgot it was there.


TRANSFORMATION

SÅDÄRJA! haha det behövdes va?
nu ska jag kolla vidare på big brother och sen soooooova, träning med skollaget efter skolan imorgon så det gäller att vara taggad! GOODNIGHT!


VI ÄR INTE SÅNA SOM I SLUTET FÅR VARANN

TJENIXEN! har precis duschat efter en härlig fotbollsträning och bäddat ner mig i sängen. bloggade ingenting igår eftersom jag hade fullt upp med bland annat den första övningskörningen, fyfan vad kul det var men samtidigt skrämmade, gaspedalen skrämmer mig och just nu känns det som att jag kommer köra som en kärring i resten av mitt liv! tillbaka till vardagen, efter skolan idag träffade jag lina och vi lagade god maud och gav oss ut på en picknick vid ätran, underbart! förövrigt så fick jag mvg på mitt nationella prov i svenska och är faktiskt för en gångs skull lite stolt över mig själv. nu ska jag ta och städa mitt väl nerstökade rum och njuta lite av min håkan i lurarna, LATER!


blid från igår och idaaaaaag


READING INTO EVERY WORD YOU SAY

GODKVÄLL! gjorde det förra inlägget lite mer dramatiskt än vad det egentligen är eftersom jag faktiskt redan har rött hår, men det visste ju inte ni för det syns ju inte på bilderna :PPpPpppP
hur som helst har jag precis lagt mig i sängen igen, en förlust blev det idag, lite segt eftersom det var en DM-match. men vi får satsa på serien istället! ser inte fram emot skolan imorgon, känner redan hur ångesten kommer krypandes igen. bildprov direkt imorgon gör ju inte saken bättre heller, men det är bara att bita ihop nu det sista och se fram emot en härlig mallorca resa och sommarlov! nu ska jag kolla big brother, GODNATT!

what would I do without you my friend

REDHEAD

japp ni ser rätt, illrött härnäst!

 


I SEE THROUGH THE ME I USED TO BE

TJENIXEN! hade ingen större lust att blogga igår, personal resons. nej men var ute och åkte runt lite i staden med julia och alexandra, var ute och gick med dom på kvällen och träffade elias och hampus en stund också. ni äger!
ligger fortfarande i min säng och orkar verkligen inte gå upp, har DM-match mot böljan senare idag också, ska bli kul att möta linas team ;) nu tog mina minuter slut på spotify och livet blev genast jobbigare, får sörja lite till vampire diaries istället!

bilder från igår, hehehehehhe

just CTRL + ALT + DEL. ''control'' yourself, look for an ''alternative'' solution and ''delete'' the situation that hurts you.


WE'VE BEEN THROUGH THIS SUCH A LONG TIME

HEJHEJ! usch vilken långtråkig dag jag haft idag, slutade med att jag bakade en cheesecake för första gången i hela mitt liv. slå det du! och så har jag varit ute på en liten longboardtur i vår stad. kvällen verkar bli lika långtråkig men ska träffa julia iallafall så får vi se vad vi hittar på. nu ska jag ut på en springtur med mami iallafall, BAJBAJ!


YOU DIDN'T HAVE TO CUT ME OFF

GODKVÄLL! la mig precis i min efterlängtade säng efter en lång dag. en 3 timmars lång pratstund på donken med lina, oh god I love that girl. sedan en tripp till getinge för en förlust mot just getinge, jaja men någon gång måste man väl förlora? ;) nu ikväll har jag bara varit hos julia och ätit pizza och så, hemskt vad nyttig jag varit idag, men som tur var älskar jag utrycket ''man lever bara en gång''. nu ska jag lägga mig och kolla på någon bra serie och dejta kudden, GODNATT!

sleeping is nice, you forget about everything for a little while


I'VE ALWAYS FELT THE FEELING WE'LL DIE YOUNG

GODDAGENS! kom precis hem från alexandra, sov där inatt med henne och thea. nu har jag precis förberett mig för en cykeltur mot donken med lina, hatar att det ska ligga så långt från mitt hem.. kanske lika bra för annars skulle man säkert rullat fram, hehehehehe! ikväll ska jag match mot getinge vilket jag verkligen inte ser fram emot nu, men det kommer väl! nu får jag rappa på lite, BYEBYE!


CHEERS TO THE TEENAGEYEARS


999 SAKER JAG SKULLE HA GJORT

HEJ PÅ ER! japp ett under har skett och jag har hittat in här igen, vet inte hur många gånger jag har gått in här, skrivit ett inlägg och sen tagit bort hela skiten igen, haha ångest eller något. men nu var jag faktiskt sugen så nu är väl bara frågan hur länge det håller, haha!
jaha vad har hänt i mitt ointressanta liv nu dessa månaderna? ingenting, som vanligt, tragiskt. nej men en och annan förändring, både psysiskt och fysiskt om man säger så, umgåts med underbara vänner, en och annan ny bil, några shoppingturer, några fotbollsmatcher och så har jag faktiskt blivit så ball och börjat i boxning igen. I'm happy!
just nu sitter jag och lyssnar på mitt älskade kent och har precis slängt ut julia ur mitt palats, ska snart gå och byta om inför ett härligt boxningspass, POSSHAJ

hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar


RSS 2.0