+

genomskinligt
hur kan man sakna något man inte ens visste att man hade

KNOCK ME OF THE GROUND

sommarvärme, bara ben och en helt perfekt nyinköpt bikini. vad sånt gör mig glad.
 
 
 
 

11 MAJ 2013 - BMTH

Man säger ofta att något var det bästa som hänt i ens liv, men efter igår kväll tror jag aldrig att jag kommer säga det igen. Jag såg bring me the horizon, stod tryckt mot stängslet allra längst fram och var lyckligare än någonsin. Bara några cm ifrån min största idol och förebild, Oliver Sykes. Jag önskar jag kunde förmedla den känslan till er, att bara stå där och skrika och att en person man tycker är för bra för att vara sann sätter på huk en halvmeter framför dig och du till och med kan röra honom. Jag kan inte ens förklara hur sjukt det var. Och inte nog med det så var det de bästa jag sett live någonsin, rös igenom hela ''blessed with a curse'', det var så jävla mäktigt. Det kändes som att jag drömde hela kvällen och det känns fortfarande för orealistiskt att jag faktiskt stod där igår. Nu kan jag dö lycklig iallafall, mitt liv är fullbordat!
 
 
 
 
 

WE GOT ISSUES BABY

klarblå himmel och 20 plus i skuggan. jag undrar om det kan bli bättre än vad det är nu, fan vad allt blir bra så fort det blir fint väder och tanken på att det bara är 1 månad kvar till sommarlov, oslagbart. stranddagar, vänner, bruna sommarben, långa nätter, konserter, kärlek helt enkelt. ÅH vad jag behöver det nu, en helt ny värld. 4 dagar kvar till bmth, tills jag står där och vrålar med joline, vrålar som fan av lycka bara någon meter framför oli. det finns inte i min värld än, det är för overkligt. ville mest meddela att allt är bra med mig, jävligt bra. and nothing are going to bring me down, möjligtvis gymnasiemilen imorgon.. men det tar vi då!
 
 

STUPID WORLD


-

inte alls avis på dom som är på Bruce Springsteen ikväll, inte alls.....
 
 

SCHIZOPHRENIA

 
mitt liv just nu
fredag, strålande solsken och 39 graders feber
varför gud, varför.......

BRING ME THE HORIZON

10 dagar kvar, det är för sjukt för att förstå
 
 
 

HAS SOMEONE TAKEN YOUR FAITH?

Hade en jävligt ägig och spontan valborg. Brukar oftast bli bäst när man inte planerat eller förväntat sig något speciellt. Valborg är ju annars en av dom dagarna som måste vara planerad in i minsta detalj och man ska supa skallen av sig, är otroligt less på såna dagar. Blir aldrig som man tänkt sig ändå, bättre att ta det som det kommer och supa skallen av sig kan man ju göra när man vill ändå, haha. Tror jag somnar tidigt ikväll, dödstrött och mår inte helt 100, hosta och halsont. Tvekar på om det blir någon skola för mig imorgon, sweet dreams
 

RSS 2.0