BLABLABLA

Tjena! Har haft fullt upp hela helgen så har inte orkat skriva. Men har bara hängt med buddies och tagit en shoppingtur till göteborg med Lina, som även fyllde år igår också, GRATTIS ÄNNU EN GÅNG MATE!!! När vi kom hem fråg göteborg bar det genast av till vessige för lite partey och sen sov keno hos mig inatt, möjsigt!
Fick även ett samtal från Max chef igår och ska nu på jobbintervju den 11 oktober, hoppas verkligen det går bra på den också, behöver verkligen ett jobb! Nu har jag en hel ny skolvecka framför mig, fyfan vad strängt..
 
 
but, my dear, this is not wonderland and you're not alice
 

+


LITE SMÅTT OCH GOTT

 
 

IT'S ALL ABOUT THAT

 

THINK OF ALL THAT STORIES WE COULD HAVE TOLD

Idag är jag stolt över mig själv, har både sjungit och spelat inför klassen for the first time. Det var dock inte så farligt som jag trodde, så skulle faktiskt kunna tänka mig att göra det igen!
Hur som helst slutade jag för en timme sen, hade bara två lektioner idag så det var nice. Men det blir plugg resten av dagen också, har en so-uppgift som ska vara inne på torsdag och har inte ens börjat. WIIIHOOOO! Har några trumkomp som ska sitta till imorgon också, inget plugg i estet va...... Ska nog åka och träna sen också om jag orkar!
 
 
 

YESTERDAY

 

WHAT A CATCH

Goddag! Sitter i min säng och har ångest om vilken låt jag ska sjunga och spela på tisdag i skolan, så sitter här och testar mig fram lite med gitarren.. Igår var det party i vessigebro så vi var några tjejer hemma hos Julia innan vi drog dit, blev en helbra kväll! Idag får jag se vad jag hittar på, ska nog åka och träna snart iallafall och så har jag ett rum som måste städas också..
 

AND THEN THERE WAS YOU

Tjena! Sitter och kollar på tv och äter goooodis, så jäääääkla gött! Vädret är så grått och trist som det bara kan bli så använder det som en anledning till att bara ta det lugnt idag, ska hem till Julia sen så ska vi fortsätta att tjocka oss tillsammans. Blir suveränt! Slutade som sagt klockan tio idag så Lina kom hit när hon hade slutat, vi satt mest och snackade och så. Hon är fan bra den där!
 
 
 
 

GIVE ME SOMETHING TO DIE FOR

Godkväll! Sitter och kollar på någon film med min bror som skulle vara skitbra enligt han, vet inte om jag håller med där.. Iallafall så stannade jag hemma från skolan idag, är förkyld som ett as och helt otroligt trött så kände att det var bäst att stanna hemma. Imorgon slutar jag klockan tio (NICE!?!?!), har ingen estetisk kommunikation som vi skulle haft från 12 till 4 egentligen och har bara matte och elgitarr på morgonen så det är gött!
På kvällen blir det antingen klassfest eller träffa Joline, har inte riktigt bestämt mig än.. Men börjar saknar den bruden ganska rejält nu!


I DON'T SAY THAT I HATE YOU, BUT IF YOU WERE ON FIRE AND I HAD WATER, I'D DRINK IT

 

SLOW MOTION IS BETTER THAN NO MOTION

Kom precis hem från min vandring från gymmet, men med bmth i öronen gick det fort! Det jag fruktade i morse gick faktiskt bättre än jag trodde, trummorna iallafall och på ensamblen missades väl några ackord men det gick faktiskt hyfsat ändå, misstänker att det var nerverna som spökade lite.. Nu ska jag göra klart historiafrågorna till imorgon och sen ska jag sätta mig med gitarren, best part of the day!
 
 
 

FEELING UNWANTED

Godmorgon! Eller god och god.. Är svintrött, har ångest över trumläxan som ska spelas upp om 25 minuter och ensamblen som också ska spelas upp idag. Slutar dessutom fyra idag också, ORKAR INTE! Sitter iallafall ensam hemma hos Julia, sov här inatt och hon började åtta så hon lämnade mig här typ kvart i åtta. Nehe dags att sätta på sig dojjorna och dra mit mot skolan!
 
 

VAMPIRE DIARIES


STOP THE WHOLE WORLD FROM TURNING INTO A MONSTER

Kom hem från skolan för en stund sen, gött att sluta kvart över tolv! Har historiafrågor, gitarr och trum läxa och läxa i musiklära så det är bara att sätta igång med plugget.. Segt! Hur som helst ska jag nog träffa Julia sen, får se vad vi hittar på och ikväll ska jag nog träna om jag orkar. Blir helbra!
 
 
 

NEXT TIME YOU POINT A FINGER, I POINT YOU TO THE MIRROR

Kom hem från skolan för någon timme sen, hade bara tre lektioner idag så det var gött. Nu sitter jag och ska försöka skriva ett jävla cv-jävel, MÅSTE SKAFFA JOBB! Har ångest hela tiden för att jag alltid är pank så nu får jag allt ta tag i livet.. Förövrigt äter jag just nu världens godaste paj som jag möttes av när jag kom hem, slå den du!
 
 
 

MORNIN' MORNIN'


KEEP IT MOVING, THAT'S WHAT TIME IS

Godkväll! Har precis krypit ner i sängen med min gura och myser lite. Kvällens match slutade med vinst, 5-2 till vinbergs if. Tror snart att jag ska lägga fotbollen på hyllan igen, tycker inte det är kul längre..
Imorgon börjar jag iallafall klockan tolv så har ännu en sovmorgon framför mig, härligt! Nightynighty
 

MOVING DUST THORUGH THE LIGHT

Godmorgon, gårkvällen blev faktiskt jävligt kul ändå, min farbrors fru fyllde år så hade hon en stor 40-års fest. God mat och EFTERRÄTT framförallt, sen spelade min farbrors band så det var ett jävla ös där ett tag och det finns nog inget roligare än fulla, vuxna människor! Haha det var faktiskt riktigt kul!
Vaknade för någon timme sen så nu ligger jag här och drar mig och lyssnar på Bon Iver, ikväll är det matchdags mot arvidstorp klockan 18.00, hoppas jag har piggnat till tills dess..
 
 
tog en cykeltur med axel och ylva medans farmor och farfar röjde på dansgolvet

BEAUTIFUL

 
 
 

LIFE'S TO SHORT, GOT TO LIVE IT LONG

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och nu sitter jag och kollar på någon film som går på tvn. Hann inte att skriva något igår eller tänkte faktiskt inte på det, men var iallafall och tränade och sen drog jag på någon fest i skogstorp med Julia och Issa, var lite drygt i början men sen blev det faktiskt helt okej! Sen stack jag och åt pizza med Eddie och Felix, var väl hemma vid två eller något och somnade som en stock direkt!
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, träna iallafall och så får jag se om jag måste med på någon 40-års fest ikväll, låter inte så lockande faktiskt..
 
jag och linis igårkväll
 

READY FOR STUDY

 

DET ÄR ETT TIMGLAS SOM BARA RINNER

Kom precis hem från skolan, är helt slut! Slapp idrotten idag iallafall så stack hem till lina i två timmar typ, vi lagade mat så har gått runt och luktat mat halva skoldagen, det luktade inte lite heller.. KUL!  Nu sitter jag och lyssnar på min älskade winnerbäck och ska snart in till stan igen och spela gitarr, sen ska jag plugga hela kvällen.. ORKAR INTE! Men ligger typ redan efter så måste ta tag i det, är redan skoltrött..
 

WE'RE PAINTING YOUR TRASH GOLD WHILE YOU SLEEP

Sådärja, ännu en skoldag avklarad.. Hade bara englska och musiklära så det var inte så farligt ändå. Är dock trött som ett as nu efter morgonens dramatiska händelser så ska sätta mig och koppla av lite med min kära mr. gura! Får se om jag orkar träna sen, har fått något slags träningsberoende tror jag..
 
dagens look som kissie skulle säga :PpPPpPP

TAKE ME TO NEVERLAND

Åh fyfan vilken morgon.. Sov hos Julia inatt och vaknade kvart över nio, skulle vara vid origenteringen klockan tio. Inser att jag har glömt träningskläder och får cykla hem i 320 km/h och byta om osv och sen cykla halvsovandes i 500 km/h till origenteringen och sen börja origentera. Som om inte origentering redan är tillräckligt hemskt!?
Hur som helst kom jag nyss hem ifrån det, så ska duscha och så och sen ska jag tillbaka till skolan igen vid halv två, haha åh så jobbigt..
 
 

YOU'RE LIFTING ME HIGHER

 
Hahahahaha det här var tider det Alexandra, nostalgi på hög nivå!
Men fyfan vad man såg ut..

MISS YOU MALLORCA

jävla amjävlar, jag vet..
ååååååh ta mig tillabaka.....

I STILL REMEMBER THE FRIST DAY

Godmorgon! Vaknade precis för andra gången idag, orkade verkligen inte upp ur sängen idag och mådde lite illa i morse så stannade hemma, skulle ändå bara gått till klockan tolv! Så nu ska jag bara ligga hemma och slappa heeeeela dagen, det tror jag att jag behöver faktiskt! En godispåse skulle ju inte varit fel heller..

 

JUST A WINDOW TO THE PAST

Har precis duschat och så efter dansen, fyfan vad kul det var! Såg nog lika roligt ut också, haha dans har aldrig varit min grej.. Utklassad av massa gamla tanter, WOOOHOOOO!
Slapp svenskan idag så stack och träffade Julia en stund när vi slutat, saknar henne i skolan så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Men får försöka fortsätta överleva utan henne! Haha hur som helst ska jag lägga mig och glo på någon film nu, om jag lyckas hitta någon bra vilket är väldigt ovanligt.. Godnatt världen!
 
 
älskar dig så mycket bästis

WE'RE ALL A MISGUIDED GHOST

Stack hem igen efter skolfotot, orkar inte sitta i skolan i tre timmar! Tänkte passa på att öva lite på trummorna som nog börjar samla damm.. Ska tillbaka till skolan klockan tolv och slutar fyra, ikväll blir det nog lite dans-träning med Otto, blir bra!
 

YOUR MIND PLAYING TRICKS ON YOU MY DEAR

Idag har jag haft fullt upp med att äta frukost i stan med Julia, hälsa på kusinerna och träna. Körde bil för första gången på 100 år också och det var nog första gången jag faktiskt tyckte det var kul och inte döläskigt, kanske kan fixa körkortet någon gång ändå!
Imorgon skulle jag egentligen börjat klockan tolv, men eftersom vi ska tvunget ska ta skolfoto klockan åtta så blir det ju inte så.... ÅH IRRI! Nu ska jag bara slappa framför tv:n resten av kvällen..
 

HAPPINESS KILLER

overthinking leads to negative thoughts

FEELS LIKE I'M LOSING MY MIND

Det blev en myskväll med lina tillslut!

 


FÖREBILD


I WALKED OVER THE BRIDGE TO THE CITY WHERE I LIVED

Godmorgon snyggingar! Vaknade för en stund sen och ligger här och bara lyssnar på musik. Igår var jag på klassfest hos bobo, blev faktiskt riktigt lyckat! Kan säga att jag redan nu känner hur ont jag har i knäena efter alla luftgitarr-solon, haha.. Nej men det var faktiskt jävligt kul för att vara första klassfesten efter bara tre veckor tillsammans! Tog typ inga bilder som vanligt, hade nog fullt upp med att partyrocka..
Idag ska jag egentligen på lagfest men får se hur det blir med det, känner nog mer för att träffa Lina idag faktiskt. Hur som helst ska jag gå upp och äta frukost nu innan jag svälter ihjäl!
 
 
 

BEHIND THE COVER

 
Haha sjukt coolt! Då behöver jag inte oroa mig för att inte få något jobb när jag har lika många tatueringar som Oliver Sykes trots allt! Fast, när jag är gift med Ollie lär jag nog inte behöva något jobb..

I SAID IT ONCE, I SAID IT TWICE, A SAID IT A THOUSAND FUCKING TIMES

Heeeeeelg, skönt! Kom hem från skolan för en stund sen och ligger här i min soffa och nästan sover. Försöker fixa lite inför kvällen då det är dags för 12ESAs första klassfest, kommer nog bli hur kul som helst!
Ska åka och biffa lite på gymmet med Otto vid halv fem också, ska bli gött! Nehe nu ska jag se vidare på one tree hill..
 
 

WHO'S AFRAID OF GHOSTS IN MY MIND

Kom precis hem från den värsta skoldagen på hela veckan, hatar torsdagar! Men blev glad igen när jag kom hem och möttes upp av en stor princess-tårta i köket, fråga mig inte vad vi firar.. Men igår var det mamma och pappas bröllopsdag så misstänker att det kan vara det! Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och vila tills det är dags för fotbollsträning, låter inte lockande just nu..
 

EVERLONG


NANANANANANANANA

även fast du nyss bajsade på min fot är du ändå ganska söt
 

EVERYTIME I SEE YOU, I GET THAT STUPID SMILE

Kom precis hem till Julia efter en lång skoldag och fika i stan! Haha känns som att vi inte gör något annat än att äta.. ÄH YOLO! Jaha vad vill ni mer veta om mitt intressanta liv? Hehe har faktiskt inget mer att skriva för tillfället så det här får duga!
 
 

DYING TO KNOW, BUT AFRAID TO FIND OUT

Hej! Idag har jag haft fullt upp, slutade klockan 12 så passade på att åka och biffa mig lite på gymmet, sen åkte jag och mötte Julia i stan när hon hade slutat. Sen har vi bara gjort det vi är som bäst på, tjockat oss och vilat. Så mysigt så! Nu har precis övat lite trummor med pappsen, känner att trummor inte riktigt är min grej, kanske skulle satsat på träflöjt istället.. Det var ju trots allt min specialitet i trean!
Känner mig lite trött och nere så ska ta och göra något som alltid gör mig lika lycklig, drunkna i gitarr-tabs..
 
 
 

BRING ME THE HORIZON

 
 
Oliver Sykes och Jona Weinhofen är det vackraste jag vet

HUNDRATUSEN RÖSTER SKRIKER EFTER NÅGOT MER

Kom nyss hem från en jobbig springrunda, får tvinga ut mig själv varje gång.. Men när det väl är klart är det skönt! Idag har jag bara hängt med min saknade Julia, följde med henne och gjorde något syntest, sen har vi bara myst med film och godis. Mycket efterlängtat! Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och fortsätta lyssna på älskade kent. Åh jag vill bara tillbaka till fästninghörnan i Varberg, en solig sommarkväll den 21 juli 2012, med min Lina och mitt underbara kent, om man ändå kunde spola tillbaka tiden..
 
passade även denna lilla sötisen

ADDICTION'S GOT THE BEST OF ME

Hade sovmorgon till tio i tolv idag, så ska snart slänga på mina kängor och dra mig mot skolan! Går dock till fyra idag, döööööööö......
 
såhär blev håret förresten

+


ALLTING SVARTNAR I PANIK NÄR DU SER ATT ALLA REDAN HAR EN DANS

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och börjar dagen med att öva in ett komp som ska sitta som en sten på onsdag. Igår var jag hos Pontus med mina kåmpisar och bara tog det lugnt, mycket trevligt! Färgade även håret så nu har jag något ''ombre-liknande'' hår, jag trivs!
Idag står det match på schemat klockan 18.00, vilket jag inte är så speciellt sugen på nu när min säng är så skön..
 

+

 

MY UNIVERSE WOULD BE NOTHING WITHOUT YOU

Gårkvällen blev faktiskt kul ändå, blev på bättre humör lite senare haha! Först var jag, Julia, Otto, Sofia och Anna hos Julia och chillade lite och sen drog vi vidare till Kevin lite senare, men stannade inte så sent. Sen drog och träffade Keno och sov hos honom, kom hem därifrån för en liten stund sen bara, bra avslut på en bra kväll!
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och funderar på om jag ska åka och träna eller om jag ska ut och gå, måste färga håret också så kanske tar en powerwalk till ica hehe. Nehe dags att röra på fläsket!
 

you're awesome

RSS 2.0