NEW YEARS DRESS


SOMETHING NEW

Idag har jag haft en sån där härlig dag, där allt går bra. Det mesta iallafall. En rolig skoldag, trots redovisning, det var nog pannkakorna som fick mig på så bra humör. Favoritmaten, HELT KLART! Sen har resten av dagen också bara varit allmänt bra, förbannat bra faktiskt, förutom den iskalla promenaden hem från Lina för en stund sen. Men sen när jag kom hem möttes jag upp av min nyårsklänning som hade kommit. Åh, den är så fin, helt perfekt. Och imorgon är det jullov, så underbart. Det kommer verkligen lämpligt om man säger så, fyra dagar kvar till julafton också gör en ju inte heller trött på livet precis. Vintern är inte så jävla go egentligen, men allt som hör till. Snö, jul och bara en massa mys. Det finns nog inget bättre. Det enda negativa just nu är mitt otroliga magknip, vet inte när jag ska lära mig att det faktiskt är min biverkning av att dricka mjölk.. Nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke och drömma lite. Sweet dreams
 

+

 fin

I DON'T UNDERSTAND WHY ALICE LEFT WONDERLAND

 
what's the point with being happy if you just are going to be unhappy again

WHO WILL MAKE IT OUT ALIVE

 
 
 
 
går inte att beskriva min kärlek till er
30 maj 2013, kan inte vänta
 

YOU'RE SO FAR, DISTANCE KILLING ME

Go helg, har mest tagit det lugnt. Det behövs ibland! Har tagit en tripp till gekås med Joline och köpt det mesta av julklapparna, bara vännernas kvar och det får fixas i veckan. Ikväll har jag varit och kollat på bio med min farbror, kusin och bror, mysigaste på länge! Och filmen var grym, så ni som inte har sett hobbit, SE DEN!
Imorgon börjar kampen genom en ny skolvecka igen, men sen är det slut, för ett tag iallafall! Ska bli förjävla gött faktiskt, tiden räcker inte till just nu.. Det förstör, mycket.
 
 
 
du äger

WISHED AWAY ENTIRE LIFETIMES

Godmorgon! Sitter på matten och tvingar mig själv att inte somna, matte funkar inte klockan åtta på morgonen.. Idiotiskt. Försöker även tina mina tår som frös till is på väg till skolan, idag är det jobbigt.. Det enda som ger mig livslust idag är Artic Monkeys, fan vad bra dom är!

 


+

 
 
 
''words has no power to impress the mind without the exquisite horror of the reality''
 

DET KAN ALDRIG BLI BÄTTRE ÄN SÅHÄR

Har i stort sätt sovit hela dagen, ibland undrar jag vad drömmar betyder. Hur kommer det sig att man drömmer det man drömmer? Varför kommer man bara ihåg några av dom? Dom som är allra bäst och allra värst, dom allra knasigaste. Konstigt tycker jag, det måste betyda något, små meddelande från atmosfären. Typ. Ikväll har jag bara myst med mamsen, bakat pepparkakor och lyssnat på fin musik tills spotifyminuterna tog slut. Nu är jag utan spotify igen, får skylla mig själv att jag är en latröv som aldrig orkat skaffa premium. Men hur jobbigt kan det vara egentligen..
 
 
några av våra mästerverk (är nöjd med ängeln på riktigt så ni vet)

SLEEP WITH ONE EYE OPEN

Idag är det lucia, jag gillar lucia. Det har någon speciell mysfaktor i sig liksom. Men att gå luciatåg när man knappt kan hälften av låtarna är en annan femma, det är vad jag har gjort idag, men det gick faktiskt bättre än förväntat ändå. Mysigt var det allt iallafall! Idag ska jag bara slappa, prova in min nya godbit som jag spontant gick och köpte efter skolan idag, har dock spanat in den ett tag. Får se hur mycket den kommer till användning, min hjärna har inte riktigt den förmågan att tänka sådär när jag ser något fint, ''men kommer jag verkligen använda den?''. Får liksom stå för ångesten som kommer ett tag efteråt när den bara hänger där, men nejdå, något ska vi allt kunna få till av den. Nu ska jag ska sätta på dagens avsnitt av julkalendern och vila lite, ögonlocken är inte lite tunga just nu! Är inte riktigt programerad för att gå upp klockan sex på morgonen känner jag..
 
 

WE ACCEPT THE LOVE WE THINK WE DESERVE

 
 
 
 
 

A DREAM COME TRUE

 
 
Detta upptäktes även i helgen, en dröm som går i uppfyllelse, jag kan fortfarande inte förstå det, blir helt skakig när jag tänker på det, JAG SKA VERKLIGEN FÅ SE DOM! Så den 30 maj drar jag och Joline till siesta bara för att få se BRING ME THE HORIZON, jag kan inte förstå det. Det är för sjukt.........

IT'S TRUE WE'RE IMMUNE

Idag är det tisdag, slutade tolv som vanligt och har suttit framför trumsetet sen dess. Håller på med fill-ins just nu och jag blir galen så svårt det är, näst intill omöjligt skulle jag vilja säga. Så nu har jag gett upp, brukar för det mesta bli så tillslut.. I Helgen har jag jobbat som en idiot, varit på estet musikfest som var det roligaste på länge och varit hos Julia och haft våran söndagstradition. Bortsett från jobbet har jag haft en väldigt bra helg! Och igår var min pojke hos mig, bättre start på veckan får man nog leta efter.
 
 

toppenkväll

HARDWORK

Godmorgon! Idag spenderar jag hela dagen fram till sju på jobbet, låter inte så lockande faktiskt.. Men ikväll blir det musikfest och det ser jag fram emot, så får lida igenom denna långa jobbdag helt enkelt!
 
 

VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG

Nu ligger jag här i sängen igen. Innan idag var det en bra dag, men nu är allt bara tungt och strängt.  Humörsvägningar, av alla olika sorters temperament. Arg på jobbiga människor, konstiga och läskiga stalker personer som inte kan låta en vara. Ledsen och orolig, av flera anledningar. Rädd. Men ändå glad, men endast för att det luktar pepparkakor i hela huset. En jävla bergodalbana, en väldigt skumpig sådan. Rörigt jag vet, men det är lite det som är meningen, ni behöver inte förstå. Det är väl så här livet ska vara, det ska väl finnas lite motgångar, för om det inte fanns skulle man väl aldrig riktigt veta hur det är att vara lycklig.
 
 

+


 
 

LONG ROAD TO RUIN

Kom hem från skolan för en stund sen, ska snart in till stan igen och spela lite gitarr! Nu sitter jag och lyssnar på bra musik och bara tar det lugnt. Det är så mycket jag vill göra, som jag behöver göra, men som liksom inte blir av. Allt från att städa rummet till att resa, dricka te till att shoppa. Tiden räcker liksom inte till, ändå sitter jag alltid bara och slappar hela tiden. Är för lat helt enkelt, men nu ska jag iallafall snart ta en promenad in till stan. Lite får jag gjort iallafall, men bara standarden. Ikväll ska jag nog träffa min pojke, det är bra iallafall.
 
ursäkta pushen, det bara blev så! hehehe :PpP

I AIN'T GOING NOWHERE

Kvällsmys. Med kallingarna och gitarren är jag i min egna värld.
 

FILL ME WITH ELECTRICITY

Idag hade jag en bra morgon, möttes av en chokladkalender i köket som mamma hade varit gullig och köpt, hon tycker nog synd om mig som tycker jag börjar bli gammal.. Fast egentligen är jag väl i mina bästa år! Hur som helst kom jag precis hem från skolan, sitter och kollar på massa kläder som jag vill ska finnas i min garderob nästa gång jag öppnar den. Någon kan väl skänka mig några tusenlappar? Skulle vara snällt!
Funderar på om jag ska dra mig ner mot gymmet, men det är så kallt så jag blir arg varje gång jag går utanför dörren.
 
 
jag och min chokladkalender, lycklig <3

VÄRLDENS SÖTASTE

 
 
ÅÅÅÅÅÅÅH, står helt klart med på önskelistan!

IF OUR EYES WHERE DIAMONDS

Gillar som sagt tisdagar, att börja elva och sluta tolv är inget att klaga över precis! Nu sitter jag här och gosar med byrackan, måste vara förjävla gött med en stor och lurvig päls när alla andra fryser ihjäl, skulle också vilja ha en liten päls till vintern. Måste sätta mig och öva på trummorna inför imorgon, har haft två veckor på mig men det har inte blivit av. Lär nog inte komma ihåg ens hälften av kompen, bra jobbat......
 
 
tror hon var kameleont i sitt förra liv

TELL ME SOMETHING I DON'T KNOW

Längtade efter snön tills den kom om man säger så, idag har den bara varit sträng.. Fast innefrån är det fortfarande något av det bästa jag vet. Nu ska jag snart dra mig mot friskis och träna lite med bmth på högsta volym i lurarna, idag är allt irriterande och jobbigt. Ingen bra dag idag.
 
 
 
min och Linneas Horrbit gjorde dagen

BACK TO THE 80'S

Hej! Har haft en bra helg med många goa människor. I fredags kom Joline hit och i lördags var det dags för 80-tals fest med massa goa brudar, vilket blev mycket lyckat! Efter det sov Keno hos mig, han är världens bästa.
Idag är det första advent, december är bra, julkänslan är nog det mysigaste som finns. Så jag och Julia gick in till julskyltningen och gled runt bland alla tomtar och nissar, deprimerande att inte kunna sätta sig i tomtens knä och lämna sin önskelista längre, vara sådär fånigt lycklig som man alltid var som ung. Man kan väl, men jag undrar hur det hade sett ut. Något ännu mer deprimerande är att jag inte ens har inskaffat mig en chokladkalender än, KATASTROF! Kom även på att jag helt glömt bort julkalendern. Nu fyller jag snart trettio på riktigt alltså.
Jaja slut på ålderskrisen, och ikväll hade jag och Julia som vanligt vår söndagliga tradition, Solsidan och Beck, hur bra som helst! sweet dreams
 
 
 
 

RSS 2.0