BUT I'M STILL HOPING FOR THE BEST

HEY! ska strax iväg och äta pizza med några nära och kära, ska bli huuuuur gott som helst! efter det sticker vi hem till johan och bara chillar gärnet, perfekt! ha en bra kväll ♥


-

today I realized I have nothing to be sad about. everything is going to be okey, I've you to thank for that


NATTÅNGEST

drömmer mig bort till mallorca om 15 dagar, helt sjukt vad jag längtar och det ska bli så otroligt skönt att komma bort för en stund! sen direkt när jag kommer hem är det klädparaden, skattjakten, avslutningsmiddagen och skolavslutning som väntar, HOW AWESOME!?!?! dessutom har jag en kort skolvecka framför mig också!
förövrigt sitter jag bara här, i min säng, lyssnar på musik och dricker smultrondryck (världens godaste). är inte det minsta trött även fast jag knappt sovit något det senaste, inte bra med tanke på nationella imorgon, men äschdå hanna fixar allt! nu ska jag kolla film, natti ♥

japp vet att du är avis

THAT FEELING OF LETTING GO

GODMORGON! stannade hemma från skolan idag, trött på allt och står ändå kvar på samma ruta hela tiden. nog om det. sitter just nu och letar efter klänningar till avslutningsmiddagen och skolavslutningen, hatar att ha klänning men ibland får man offra sig lite, funderar på dessa två, den svarta till avslutningsmiddagen och den blommiga till skolavslutningen. perfekt! ska bara vara hemma och ta det lugnt idag, kanske lite övningskörning och träning på det! BYE!


.


CAN'T YOU BE MY BOYFRIEND?

jag svimmade fem gånger och dog 8, fyfan vad snygg......


DID YOU KNOW YOU USED TO BE MY HERO?

GODKVÄLL! har precis lagt mig i sängen efter en lång dag. hade ju audition inför gymnasiet idag, det var verkligen inte så farligt som jag trodde och det gick faktiskt bra! allting slutade med elgitarr och trummor som huvudinstrument, oväntat! efter det åkte jag hem till alexandra och solade lite, sen kom maddo och gjorde oss sällskap också, mycket trevligt! efter det träffade jag julia och grillade och så, mumsfilebaba!
nu är jag dödstrött och vill bara sova, så ska sätta på en film, HAJDO!


YOUR BRAIN WILL JUST FLIP OUT AND GO ''ERROR''

sitter i mitt rum och filosoferar, längtar till sommaren så det bara skriker om det och sitter just därför och lyssnar på låtar som har ordet summer i sitt namn, grymt! ser fram emot helgen som bara kommer bestå av mys och ser lite mindre till morgondagen och skola, är så skoltrött så jag skulle kunna spy!
nu ska jag kolla på oth och dejta kudden, goodnight


ONCE A FAILURE ALWAYS A RETARD

HALLÅJA! kom nyss hem från en dag full av nationella prov och sol, även en picknick och en tupplur vid ån med julia på det, hon är allt bra hon! dom två senaste dagarna har varit helt underbara, tog även mitt första dopp igår med några goa vänner och hängde på stranden hela dagen med alexandra, brände mig rätt gött också! summer is close!
borde egentligen vara hemma hela kvällen och spela gitarr och öva inför min audition imorgon som man måste göra för att komma in på estet musik, börjar känna nervositeten komma krypandes nu! men ska faktiskt åka iväg och boxas lite istället, bara för att jag är c00l 8) BYEBYE!

tre bilder ifrån gårdagen, awesome

RSS 2.0