NOBODY CAN EVER REPLACE YOU

 

I'VE GOT ANOTHER CONFESSION TO MAKE, I'M YOUR FOOL

Nyss hemkommen från skolan! Matten var inställd idag så började halv tio med inso och efter det hade jag håltimme till tolv så jag åkte hem till lina i någon timme eller två. Sen har jag bara haft estetisk kommunikation från tolv till fyra, då får vi testa på alla andra estetiska linjer. Alltså dans, media, teater och bild, så har varit en ganska go dag ändå!
Ikväll ska nog jag, Julia och Otto hem till Kevin på lite partaj. Men är så otaggad som det bara går som jag är för det mesta nu för tiden, tycker typ inte det är kul att festa längre, alltid samma sak och samma folk.. Så är lite bekymrad och ligger här i min säng och vill gå i ide, typ. Nej men får försöka tagga till lite, ska iallafall bli kul att äntligen få umgås lite med mina fina vänninor denna afton!
 
bekymrad..

WHEN THE WORLD TREATS YOU WAY TO FAIRLY


THERE ARE SHADOWS SLEEPING ON THE HORIZON

Kom hem från skolan för en stund sen, sitter och testar min nya gura som äntligen blev min igår! En Yamaha modell "Pacifica" blev det och är supernöjd! Ska snart in till the city igen och spela lite med min farbror.
Imorgon är det fredag igen och det ska bli jäkligt gött med lite helg nu, sovasovasova!


ALLA DÖRRAR VAR SÅ TUNGA ATT DOM INTE KRÄVDE LÅS

Nämen titta vem som äntligen lyckats ta sig in här igen, lösenordet var ingen lätt nöt att knäcka alltså.. Haha ja det var ju ett tag sen! Hänt en hel del sen sist, ett mulet sommarlov, konserter, kompishäng, skaffet en och annan näsring och blivit allmänt cool och börjat på gymnasiet, estet musik blev det tillslut! Trivs oerhört bra och längtar nästan tillbaka efter varje skoldag haha, skämt åsido..
Har faktiskt saknat att blogga men eftersom dom tog min mac ifrån mig och när mobilbloggning suger så har det inte blivit av, men ska allt försöka ta tag i det igen! Får försöka stå ut med detta förfärliga namn på en blogg, ''hannieblogg''.. Kul! Antar att jag var ung och fantasilös när denna blogg skapades!
Börjar denna nystart med ett långt och ointressant inlägg, SCORE TO ME! Men nu ska jag krypa ner under täcket och lyssna på mitt underbara kent och sova, sweet dreams!
 

RSS 2.0