G - NIGHT

don't let your dreams, just be dreams
make it happend

SO MUCH DRAMA

MORSNING KORSNING! känner att detta kommer bli ett väldigt meningslöst inlägg, men har man tråkigt så har man. började kvällen hemma hos max med massa goa men kände mig inte riktigt 100% bra så det slutade med en hemmakväll i soffan med gooooodis, min enda tröst. är så otroligt trött så går nog och lägger mig vilken sekund som helst, goodnight!
 

.

one year
twelve months
three hundred and sixty five days
 
the best time of my life

SOMETHING INSIDE OF ME STILL WANTS THAT

HEJ! har spenderat mitt senaste dygn med min älskade lina, har legat och stekt på hennes altan hela dagen. hoppas vädret stannar nu! har lite bråttom till träningen så får slänga på min fotbollsskorna och bege mig mot vinberg, får se vad jag hittar på senare ikväll!
 

HAPPY BIRTHDAY TO YOOOOU!



du är bäst
I will always love you

WESTCOAST HOUSE FESTIVAL

TJENARE! nu ligger jag äntligen hemma i min nya, älskade soffa efter en grym helg på wchf. hade inga planer alls på att gå dit innan i torsdags då mamma hade bokat en biljett till mig ändå, glad för att jag gick dit för fyfan vad kul jag har haft med mina fina vänner! är svintrött så ska bara ligga här och ta det lugnt ikväll, perfekt!

bilder från helgen

I SWEAR YOU GOT ME HYPNOTIZED

GODKVÄLL! slog mig precis ner i soffan för lite scrubs, världens bästa serie! efter båtturen stack jag, julia och otto till donken med jesper, oscar och pontus och efter det har vi bara suttit hos pontus och spelat lite kort och bara tagit det lugnt. imorgon har newkid gratiskonsert i varberg så tror jag och julia ska passa på att ta tåget och kolla in den puddingen, grymt! nu ska jag kolla vidare och kanske sova lite för är så otroligt trött, godnatt




THE LAST DAYS

HEJ! är precis hemkommen efter en picknick med julia och otto och ikväll bär det av ut till havs med dom och julias familj, haha får se om jag får något på kroken! bra första dag på sommarlovet!
veckan hittils har bestått av många tårar sista dagen med klassen, gick inte att hålla det inne, gick helt enkelt i världens bästa klass. i måndags kväll var det avslutningsmiddag på grand och den kan nog få äran att kallas den bästa kvällen i hela mitt liv, ofattbart kul! allting avslutades med en klassfest igårkväll och lite häng på stranden med dom flesta niorna från town och bättre avslutning på det får man nog leta efter.
nu måste jag bege mig till julia så jag inte missar båten, BYEBYE!

bilder från dom senaste dagarna


THE LAST DAY

GODMORGON! ska snart bege mig mot skolan och den sista skoldagen med världens bästa klass, efter avslutningsmiddagen och avslutningen imorgon har vi sommarlov, vilket som just nu bara känns hemskt. jaja, GOT TO GO!


I FEEL JUST LIKE THE KING

TJENA! sitter i min säng och har precis kollat klart på high school musical i min ensamhet efter alexandra lämnade mig. men något posetivt är att jag alldeles nyss fick en ny nyans av röd i mitt hår, färgade bara utväxten i kampen om min dröm av att ha naturligt ljusare toppar, förjävla snyggt!
min lördag bestod av shopping i halmstad och en kväll med julia, keno och robin, hur kul som helst! nu ska jag dra lite i strängarna på gitarren som jag näst intill har glömt bort, nah like that's ever gonna happend..

från shoppingturen:
linne och shorts - gina tricot
klänning - hm


THROWING OUT BOOMERANG WAITING FOR IT TO COME BACK TO ME


BLA BLA BLA

tjenamors! är hemma efter en dag full av skattjakt, ingen vinst idag heller men vi hade förjävla kul! ska snart in till stan med otto och julia och kolla på studenten, perfekt!


KLÄDPARAD HERE WE GO

















SHOWTIME!










LONG TIME NO SEE

GODKVÄLL! det här måste vara den segaste datan jag någonsin skådat, saknar min mac :(
kom hem igår från en underbar vecka i mallorca, bortsett från min hemlängtan som jag alltid lyckas få så har jag haft det otroligt bra och soligt! gjorde en comeback i skolan utklädd som Jack Sparrow och taggad inför klädparad vilket var otroligt kul, älskar min klass otroligt mycket och det känns förjävligt att vi har mindre än en vecka kvar tillsammans! ska lägga mig och kolla på någon serie nu och tagga inför skattjakten imorgon,
LET'S WIN THIS 9C!

ENJOY THE BILDBOMB















RSS 2.0