TRÖJAN DU HATAR


WALKING AROUND LIKE A ZOMBIE

ligger i mitt nya rum som blev klart idag! trivs så mycket bättre nu, det gamla hade blivit så uttjatat. kollar på ett nytt avsnitt av oth som jag längtat efter, såååå bra! imorgon ska vi till ishallen med klassen, kommer nog bli skitkul, är faktiskt taggad! har inget mer att skriva så ska kolla vidare, sov gott!


IF YOU HAVE TO KILL ME USE A TOMMY-GUN BABY

kom hem för någon timme sen efter ett långt och jobbigt fyspass! allt från brottning till armhävningar, riktigt jobbigt var det! ser verkligen fram emot den goa träningsvärken imorgon.. nu ligger jag nyduschad och näst intill utmattad i min nuvarande säng, åååååh vill att mitt rum ska bli klart! kan knappt bärja mig, hehehehe! gosar ner mig till ett gossipgirl avsnitt, någon kommer sova gott inatt! nattinatti ♥

mina älskade gossockar, visst är dom underbara <3333

WORK OUT

dags för lite träning!


WHERE WAS MY FAULT IN LOVIN' YOU WITH MY WHOLE HEART?

hej på er! vaknade fem i åtta idag av att julia hoppar och skriker att vi har försovit oss, typ.. bakade världens godaste bullar idag och tränade sen bort dom med en och en halv timmes fotboll, åh det är så roligt med fotboll! man får verkligen ut all ilska och allt man behöver ha ut bara av att sparka på den där lilla bollen, äger! nu har jag precis duschat och bäddat in mig i ett litetlitet rum här på första plan, gör om i mitt rum så kan inte sova där just nu, men det är det värt för det kommer bli så fint så där nere sen! är sjukt trött så ska bara sätta mig och äta min fruktsallad och kolla på gossipgirl, somnar nog tidigt ikväll. godnatt!


TAKE CARE

klockan är 07.36 och jag sitter helt klar och redo för skolan, glömde att vi började nio idag.. goooooood work hanna, jaja hinner med ett gossipgirl-avsnitt då som en start på dagen!


 


THE PRETTY RECKLESS








JAG SER SPRICKOR I HORISONTEN SOM INGEN SER

har precis duschat och slagit mig ner framför tv:n efter träningen, älskar känslan efter man har tränat! kvällen kommer spenderas med gossipgirl liiiiiiiiiike always, kan verkligen inte sluta kolla!
förövrigt fyller jag snart år eller ja om någon månad, tror jag ska önska mig någon av dessa tre skönheter, åååååh så fina <3

from; society6

I WOULD SAY THAT WAS YOUR BEST LINE EVER

goddag eller det blir nästan godmorgon för mig eftersom jag precis har gått upp från sängen! sitter och äter frukost under en mysig filt och kollar gossipgirl, bra start på dagen! vid fem drar jag mig mot kristineslätt för lite fotbollsträning, åh är så glad att jag börjat igen. sitter verkligen och taggar inför träningarna, haha!
nu ska jag kolla vidare, puss :)


THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU

nu blev det plötsligt jättekul att blogga! väntar på alexandra och johan, ska bara ta det lugnt en stund och sen drar jag och alexandra iväg någon annanstans, hope for a good evening :)


DU VILL VETA VAD JAG KÄNNER MEN INGENTING KÄNNS

hej där!
tänkte bara testa att blogga från min iFån och se hur det blir, har ingen blogglust alls längre. men min älskade gamla blogg har toooo much memories för att ta bort den så låter den vara kvar så kanske lusten kommer tillbaka en vacker dag :)


RSS 2.0