NEVER DIES


AV INGENSTANS FRÅN INGENSTANS

Så sjukt jävla rövtrött. Torsdag, veckan hat-dag. En dag full av svenska, idrott, engelska och historia. Och idag var den lite värre än vanligt, historiaprov (som dock gick bättre än väntat) och klitterbadet. Sen när man äntligen kommer hem och skulle kunna somna så fort man kommer innanför dörren, nej då ska man in till stan och spela gitarr om någon timme igen. Inte en lugn sekund idag alltså, så soffan är ganska omtyckt nu om man säger så.
Igår var inte mycket bättre, ett inså-uppspel som gick åt skogen. Men jag tror mest jag sätter för höga krav på mig själv, får försöka bättra mig på den fronten, jag behöver inte försöka vara bäst hela tiden. Men fick besök av min pojke på kvällen så det fick mig på bättre humör. Nu ska jag bara ligga, vara en soffpotatis, det förtjänar jag nu efter några hektiska dagar och innan ett matteprov som väntar imorgon.
 
 
en bra en från några bra

-

the very last person you think about right before you fall asleep. that's who your heart belongs to.

IT'S LIKE WE'RE READY TO DIE

Dunknar i plugg, tar fan aldrig slut. Men nu har jag gett upp, lagt mig i sängen och bara stängt av plugg-hjärnan. Nu får det räcka. Ska sätta mig med gitarren snart och försvinna in i tab-världen, inså-uppspel imorgon. Ångest. Scenen är fortfarnade inte mitt tryggaste place om man säger så, det får gå som det går helt enkelt, kanske tuppar av. Vem vet. Dom två senaste dagarna har varit lite upp och ner, jag blir lite sån ibland nu för tiden, lite uppig och nerig. Men det går över. Tanken att det är 82 dagar kvar till stockholm med Julia, 101 dagar kvar till bmth och 125 dagar kvar till håkan får mig på bättre humör. Fan vad bra 2013 ska bli, måste börja ta till vara på det jag har, allt som betyder något. Samla ihop mig.
 
 

VAD JAG BRYR MIG OM NU I DINA ARMAR RUNT MIG

Söndag igen, idag är det tillåtet att vara en latröv. Ligger fortfarande i sängen med gårdagens partylockar i håret med Håkan Hellström i högtalarna och har inga som helst planer på att gå upp än på ett tag, känns som det var längesen jag bara låg. Har haft en grym helg, inget jobb, gött häng med kompisar, skidåkning och festligheter. Så bra borde det alltid vara, inget krångel! Borde väl egentligen börja plugga lite, jag tror jag har det lite för bra, har i stort sätt inget plugg alls, men när det väl kommer ett enstaka litet skit-prov så vill jag bara försvinna, gräva ner mig eller fly landet. Men det är väl bara att sätta igång. All respekt till alla naturare, samhällare och ekonomiare, ni kan inte ha det lätt.
 

THIS IS SEMPITERNAL

 helfint

OLI SYKES


 
snart står jag äntligen framför dig, overkligt

ARCTIC MONKEYS

 
 
 
 

OLD

då trodde jag, nu vet jag
jag har världens bästa

LADIES AND GENTLEMEN

Ibland får man lite sug att skriva här trots allt, när kvällarna är sådär långtråkiga. Ett vinterlov har jag passerat, ett väldigt bra sådant med mycket folk jag tycker om. Dock får man alltid den där ångesten när det drar sig mot sitt slut, att man inte har hunnit med allt man skulle. Får sluta planera så det inte blir så, men jag är en sån där som måste planera, ha koll på saker och ting. Kanske har en gnutta aspergers syndrom i mina ådror.
2013s första skolvecka har nu snart gått, redan skoltrött. Det resulterade en dag i sängen idag, klarar inte av det, man måste få ha en minihelg i mitten av veckan. Det går liksom inte annars, vardagen blir alldeles för tråkig, samma visa varje dag. Imorgon är det fredag iallafall och jag ska pallra mig till skolan igen, men endast för att det serveras pannkakor. Pannkakor blir aldrig tråkigt, det skulle gärna få serveras varje dag, vill leva på pannkaks-dieten. Godnatt!
 

RSS 2.0