STOCKHOLM VAKNAR LÅNGSAMT PÅ DROGER OCH PÅ SORG

Hemma på hotellet igen efter en shoppingdag i stockholm city! Hittade lite smått och gott, två tröjor, en t-shirt, en kofta och ett av världens finaste halsband, nöjd! Ikväll blir det bara mys på hotellet med massa gott, lite segt när alla där hemma är på halloweenparty.. Men jaja, det tar jag igen nästa helg! Sitter faktiskt redan nu och funderar på vad jag ska klä ut mig till, hehehe.....


YOU THINK I'M HOPELESS, BUT I SWEAR IT NOT SO BAD

Godkväll! Kom precis hem till hotellet igen efter en pizza på stan och min brors match som spelades i -4 grader och snö, ingen höjdare.. Men dom vann iallafall! Imorgon ska vi upp tidigt och kolla på ännu en match, sen blir det shopping resten av dagen. Trivs ganska bra här ändå! Fick även ett sms från Otto innan, ja ni ser ju själva. Ibland får hon allt till det, SÅ JÄVLA GRYMT!!!


MY WAY IS SO MUCH BETTER THAN YOURS, YOU SEE

Kom precis hem från Lina, där har jag hängt hela dagen! Och nu sitter jag här och ska snart börja packa inför morgondagen då jag drar till stockholm, 7 timmars bilresa låter lockande..... Men det är värt det!
Förövrigt ska det bli jävligt gött med lov, bara sova sova sova och umgås med mina kära vänner som jag gör allt för sällan nu för tiden. Behövligt! Idag förgyllde även Håkan min dag genom en uppdatering på facebook om en spelning i Göteborg den 8 juni 2013. Lyckan går inte att beskriva, biljetterna släpps imorgon och ska bokas så fort det går! Nu får jag börja packa om det någonsin ska bli gjort, puss!
 
 

HELP ME INHALE

Kom hem från skolan för någon timme sen. Sitter och kollar på massa kläder jag ska köpa i Stockholm, åker dit på fredag. Ska bli skönt att åka iväg några dagar, men ändå inte, vill inte missa halloween och blir alltid så nojig när jag ska iväg någonstans. Sitter och lyssnar på Nirvana, fan vad dom är bra. Varför var du tvungen att dö Kurt, du var ett geni. Allt jag vill är att stå i en publik och vråla till dina sjuka gitarrsolon.
Det skulle få mig att må så bra. Allt är lite utav en berg och dalbana just nu, förvirrat. Allt för många tankar som kretsar runt i mitt huvud, ibland blir jag rädd. Överreagerar. Skakningar och hjärtklappning, svårt att ens få kontakt med mig ibland. Tänker för mycket. Rädd för att förlora det bästa jag har. Igen. Jag känner mig vilsen och borttappad. Vet inte vart jag ska ta vägen, men jag hoppas det bara är en period. Jag vill inte tappa hoppet.
 
 
 

HEART ATTACKS WAITING TO HAPPEN

Haha det var ett litet troll som skrev här igår, men tyckte han lyckades läsa mina tankar ganska bra
faktiskt <333 Har inte tänkt på att skriva här på ett tag, glömmer av det helt enkelt! Kom hur som helst hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag här med min gura, funderar på om jag ska passa på att möblera om rummet idag när jag ändå inte har något för mig, frågan är bara hur.. Ikväll ska jag som sagt träffa min bajb, blir bra!
Har även skaffat tumblr igen, gå in och kika vettja: HÄÄÄÄR
 
 
 

Frozen times

Godkväll mina kära besökare!
Ligger just nu i min säng, precis tränat... Är så sjukt trött så jag kommer somna när som helst.
Imorgon ska jag inte göra så mycket, ska nog träffa min älskling senare på kvällen, morgondagens höjdpunkt. Jag har inte träffat han på otroligt länge, saknar han skit mycket!

.

Monsters are real, ghosts to. They live inside us and sometimes, they win.

MY FAVORITE INSIDE SOURCE

Lina stack för en stund sen, vi har bara tagit det lugnt denna afton vilket var jäkligt gött! Nu ligger jag bara här i min säng och tar det lugnt med nirvana. Imorgon är det dags för min första jobbdag, lite nervo är man väl.. Men det ska nog gå bra! Börjar dock klockan nio så nu ska jag sätta på en film och försöka bli lite trött, sov sött!
 
du äger

POLLY WANTS A CRACKER

Hey! Kom hem från skolan för en stund sen, hade ingen musik idag så fick sluta lite tidigare. Ska åka och träna men Alexandra klockan fem och ikväll ska jag hitta på något med Lina, är ju en stund kvar tills dess så tänkte hämta min gitarr och spela lite nu! Färgade håret för någon dag sen som ni kanske ser på bilden, lite väl mörkt blev det dock men har faktiskt börjat vänja mig nu!
 

BECAME A SHAMEFUL EQUATION

FYFAN VAD JAG ÄR GLAD!!!!!! Åkte nervös som ett as mot jobbintervjun idag, berättade lite om mig själv och svarade på några enkla frågor och jobbet var mitt, äntligen! Det var ändå många som hade sökt, så visst blev man lite förvånad. Men nu så är det jag som är hambugerstekaren på Max, känn er välkomna! Förövrigt så kom jag nyss hem från ett gött gympass med Alexandra så nu ligger jag här i min säng utmattad och go, håller på att ladda ner Ice Age 4 så ska ta och kolla på den när den är klar. Haha finns inget bättre än barnfilmer!
 

KILL THAT MEMORY


NEVERMIND

Godkväll! Idag var jag hemma från skolan, igen...... Min jävla förkylning vill inte släppa alltså. Åh måste vara frisk till imorgon då jag ska på jobbintervju, tror inte chansen är så stor att jag får jobbet om jag sitter och snorar på honom. Menmen, får göra mitt bästa! Imorgon börjar jag åtta och börjar dagen med att sjunga på radio med hela estet musik, jag vill inte.. Men får göra något kul av det hela, det brukar vi vara bra på!
Just det, tog en liten Nirvana jakt bland mor och fars gamla lp och cd-skivor idag och hittade lite smått och gott. Kan ju säga att det hamnade på min vägg direkt, mitt älskade Nirvana
 
 

FOLLOW YOU TO THE BEGINNING, JUST TO RELIVE THE START

Slutade vid tolv som varje tisdag, nu sitter jag bara här i soffan och lyssnar på musik och väntar på att Julia ska sluta. Ska nog färga håret sen, om Julia är snäll så kanske hon vill hjälpa mig som den frisör hon är, hehehhee! Vet dock fortfarande inte vilken färg än.. Nu ska jag gå en runda med hunden så jag slipper torka kiss!
 

+

I wish I could read your mind, what's there when I'm not

ROCK LEGENDS NEVER DIES

 
 

THE WORLD SUCKS, PEOPLE ARE NOT TRUE

Hey! Har inte tänkt på att skriva här på hela helgen, då jag hann med massa godismys med fina vänner, lite party hos Thea och igår var Keno här. Har haft en bra helg! Idag är det måndag och jag har varit i skolan, som innerbär kör med massa rep inför torsdag då vi ska sjunga på radio p4, håll öronen öppna! Och på söndag är det dags för star for life i Halmstad, tror det kommer bli skitmäktigt och kul! Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska vägen, är helt utmattad av min mördarhosta också så ska nog sätta på en film och sova en stund.
 

FAN VAD JAG HATAR ATT VI INTE GÅR I SAMMA KLASS

 

 
 
 

IT IS NOW MY DUTY TO COMPLETELY DRAIN YOU

Stannade hemma från skolan idag, är fortfarande skitförkyld så det kändes bättre att ligga kvar i min varma säng. Ska snart gå en promenad med byrackan och senare idag ska jag träffa Lina, det blir bra!
 
 
 
i love you, kurt

+

somnar till en fin en

NEED CHANGE

Måste göra något med mitt hår, är så otroligt trött på det. Funderar mellan dom här fyra färgerna, inte riktigt så lila dock utan mer brunt med lila skiftningar. Skulle kunna döda för det röda håret, men tröttnade ju på rött när jag hade det sist och de andra två känns tråkiga och uttjatade.. ÅH BESLUTSÅNGEST, HJÄLP!
 
 
mitt hår just nu, uäk..

WE DON'T HAVE TO BREED

Tjena! Idag har varit en jobbig dag, är så otroligt förkyld så har kämpat för att orka stanna i skolan. Tog ändå en långpromenad med hundjäveln när jag kom hem och nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke med en marabou och kolla på ''foo fighters: back and forth'', efterlängtat!

 

CAN'T YOU FEEL IT'S GROWING STRONGER

Slutade tolv idag så har bara legat i soffan och slappat sen dess, har även hunnit öva lite på trummorna. Igår var jag och boxades för första gången sen innan sommaren, träningsvärken idag är inte att leka med alltså.. Och efter det stack jag och Julia hem till henne och sov där. Ska ut på en powerwalk snart om jag orkar och ikväll ska jag nog träffa Keno, blir helbra!
 

RSS 2.0